Antena Meniu Search
x

Copilărie furată pentru o fetiţă din Botoşani. Tatăl şi cei trei fraţi au violat-o în repetate rânduri. Ororile au ieşit la iveală după doi ani

Orori greu de imaginat au ieşit la iveală într-o localitate din Botoşani. O fetiţă a fost abuzată ani la rând de tatăl ei şi cei trei fraţi mai mari.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 12.06.2022, 16:07

Fetiţă abuzată de tată şi cei trei fraţi
Fetiţă abuzată de tată şi cei trei fraţi - Shutterstock

S-a întâmplat în localitatea Unţeni, acolo unde cei patru agresori au fost arestaţi preventiv de către poliţişti. Potrivit anchetatorilor, tânăra ar fi fost abuzată în repetate rânduri, pe parcursul a doi ani de propriul tată în vârstă de 41 de ani şi cei trei fraţi ai ei de 20, 19 şi respectiv 17 ani.

Copilăria furată a unei fetiţe nevinovate

Poliţiştii spun că în perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani, ar fi atins-o in mod frecvent, in zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinței acesteia. Totodată, în aceeași perioadă, cei trei tineri, frați cu victima,  prin constrângere și violență, ar fi întreținut în mod frecvent, raporturi sexuale cu minora. 

"La data de 11 iunie 2022, polițiștii din cadrul Secției de  Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a  patru persoane, un bărbat de 41 de ani și trei tineri de 20, 19 și 17 ani, toți din comuna Unțeni, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol. Din cercetări, a reieșit faptul că în perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani, ar fi atins-o in mod frecvent, in zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinței acesteia.  Totodată, în aceeași perioadă, cei trei tineri, frați cu victima,  prin constrângere și violență, ar fi întreținut în mod frecvent, raporturi sexuale cu minora.  Persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, iar în cursul acestei zile, 12 iunie, au fost prezentate în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive, prilej cu care a fost admisă propunerea organelor judiciare, acestea fiind arestate preventiv pentru 30 de zile", au declarat poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În cuplu, preferaţi să puneţi banii la comun sau aveţi cheltuieli separate?

Observator » Evenimente » Copilărie furată pentru o fetiţă din Botoşani. Tatăl şi cei trei fraţi au violat-o în repetate rânduri. Ororile au ieşit la iveală după doi ani