Antena Meniu Search
x

Video Copilaş de trei ani, atacat de un roi de albine în curtea bunicilor, în Botoșani. Medicii i-au scos peste 70 de ace

Caz şocant la Botoşani. Un copil de aproape 3 ani a ajuns la spital, după ce a fost atacat de un roi de albine în curtea casei. Medicii au scos peste 70 de ace de albine de pe trupul lui. 

de Angela Bertea

la 03.07.2023, 13:46

Vezi și

Incidentul a avut loc în acest weekend. Din primele date, copilul se juca în curtea bunicilor, la o distanţă de mai bine de 50 de metri de câţiva stupi.  Adulţii care erau în zonă au fost alertaţi de ţipetele micuţului şi au mers imediat să vadă ce s-a întâmplat. Au avut un şoc când au descoperit că a fost atacat de un roi de albine. 

Copilul a ajuns imediat la spital. Acesta a fost internat câteva zile pentru îngrijiri medicale şi supraveghere. Din fericire, nu a fost alergic la înţepătura de albine, iar starea de sănătate a fost favorabilă, prin urmare a fost externat.

Specialiştii ne recomandă să stăm la depărtare de stupi şi să nu devenim agitaţi când ne întâlnim cu albinele. În cazul în care suntem muşcaţi, cel mai bine este să ne prezentăm la un doctor dacp simţim că avem dificultăţi de respiraţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Copilaş de trei ani, atacat de un roi de albine în curtea bunicilor, în Botoșani. Medicii i-au scos peste 70 de ace