Antena Meniu Search
x

Video Copilaşi de doar 1 şi 3 ani, destin curmat pe "Drumul Morţii" E85, în Bacău. Au sfârşit într-un Audi echipat cu anvelope de vară, pe o şosea acoperită cu zăpadă

Aveau tot viitorul înainte, însă destinul le-a fost curmat aseară, pe "Drumul Morţii" - E85 - în judeţul Bacău. Doi copii, de doar 1 şi 3 ani, nu au avut nicio şansă la viaţă, după ce maşina în care se aflau a derapat pe şosea, apoi s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului, şase persone, printre care alţi doi minori de 1 şi 6 ani au ajuns în stare gravă la spital. Nenorocirea s-a petrecut din cauza faptului că autoturismul era echipat cu anvelope de vară şi circula pe un drum acoperit cu zăpadă şi gheaţă. Vă avertizăm, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 10.01.2024, 08:07

Vezi și

Tragedia s-a produs la ieşirea din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău. Opt persoane, printre care patru copii sub vârsta de 7 ani, se aflau înghesuiţi în maşina cu cinci locuri. În plus, contrar troienelor de zăpadă şi a carosabilului acoperit de gheaţă, şoferul circula cu maşina echipată cu anvelopele de vară. La un moment dat, tânărul de 28 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un arbore de pe marginea şoselei. 

Ema Tereş, purtător de cuvânt ISU Bacău: La sosirea forţelor de intervenţie doi copii minori se aflau în stop cardio-respirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul acestor.

Accident cu anvelope de vară, la ieşirea din Răcăciuni. Doi copii, de 1 şi 3 ani, au murit pe loc

În momentul impactului, micuţii se aflau pe bancheta din spate a maşinii, acolo unde au murit pe loc. Ceilalţi pasageri, care au suferit şi ei răni grave, au fost transportaţi de urgenţă la spital. 

Aurelia Ţaga, SJU Bacău: Copiii, unul de 1 an, cu traumatism cranian, este în investigaţii imagistice urmând să efectueze CT şi alte radiografii. Şi o fetiţă de 7 anişori, care acuză dureri abdominale şi care prezintă o tensiune mică. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare coporală din culpă şi încearcă acum să afle în ce circumastanţe s-a produs nenorocirea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Copilaşi de doar 1 şi 3 ani, destin curmat pe "Drumul Morţii" E85, în Bacău. Au sfârşit într-un Audi echipat cu anvelope de vară, pe o şosea acoperită cu zăpadă