Antena Meniu Search
x

Corina Cretu, primele reactii dupa dezvaluirile aparute in presa

Corina Cretu a vorbit pentru prima data dupa ce mesajele de dragoste pentru al doilea cel mai puternic barbat al lumii au fost facute publice. N-a zis nimic despre idila, ci despre fotografiile preluate de jurnalisti

Vezi și

“Unele site-uri publica fotografii care au fost furate din contul meu personal de e-mail. Unele din aceste fotografii nu au nici un fel de legatura cu ceea ce se numeste "corespondenta mea cu Colin Powell". Consider un abuz folosirea publica a acestor poze care imi incalca dreptul elementar la viata privata”, a comentat, pe Facebook, Coria Cretu, fara sa spuna ceva despre presupusa idila cu secretarul de stat american.

"Te-am iubit atat de mult, atat de multi ani. Ai fost cea mai mare iubire a vietii mele", a fost unul dintre mesajele adresate lui Powell. N-a negat si nici n-a confirmat relatia. Colin Powel a recunoscut, insa, ca e-mail-urile sunt reale. "A fost o prietenie care a devenit foarte personala pe e-mail. Imi trimitea fotografii frecvent. Multe fotografii de familie, de la reuniuni de familie, de la sedinte oficiale de lucru, de la casatorie si niste poze in costum de baie… Niciodata nimic nepotrivit", a spus americanul, conform TheSmokingGun.com.

Oficialul american i-a cerut, totusi, Corinei Cretu sa stearga din contul de email mesajele care dau de inteles ca cei doi au impartasit mai mult decat o prietenie. Dragostea tinuta la secret a fost facuta publica de un hacker a postat pe internet un link catre conversatiile celor doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Corina Cretu, primele reactii dupa dezvaluirile aparute in presa