Antena Meniu Search
x

Corneliu Vadim Tudor, fara sefia PRM

Tribunul a ramas fara tribuna. Corneliu Vadim Tudor a fost debarcat azi de la conducerea Partidului Romania Mare intr-o sedinta extraordinara, la care el a refuzat sa participe

Vezi și

Toate "iesirile" televizate ale lui Corneliu Vadim Tudor ar fi daunat grav partidului. Au spus-o azi, sus si tare, de la o tribuna, o parte dintre colegii sai de partid.

24 de organizatii judetene ale PRM s-au strans la Palatul Parlamentului, intr-un Consiliu fulger, ca sa decida debarcarea tribunului din fruntea PRM. 116 dintr-un total de 125 de membri ai Consiliului National au fost pentru plecarea lui Vadim Tudor de la sefia partidului. De la sediul PRM, Vadim Tudor a refuzat sa-si recunoasca infrangerea! “O sa dau in judecata nominal in judecata, iar filialele adevarate ii vor da in judecatata pe plan local si ii vor contesta”, a spus Corneliu Vadim Tudor.

Tribunul crede ca totul este o conspiratie dirijata de social democratul Viorel Hrebenciuc, care ar vrea sa-i fure partidul! Si spune ca nu va putea fi niciodata inlocuit, pentru ca el e presedintele fondator al formatiunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Corneliu Vadim Tudor, fara sefia PRM