Antena Meniu Search
x

Corpul unei tinere, descoperit arzând pe câmp, în Giurgiu. VIDEO

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Ghimpați anunță că au fost sesizați prin apel 112, de către o persoană, cu privire la faptul că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor este un incediu, iar în urma intervenției, a observat cadavrul unei persoane. 

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 31.10.2020, 16:38

Vezi și
  • Cadavrul unei tinere a fost descoperit arzând, pe un câmp din Giurgiu
  • Omul a sunat imediat la Poliție, după ce a observat incendiul

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Din dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul I.G.P.R. ( Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică) s-a deplasat în județul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Corpul unei tinere, descoperit arzând pe câmp, în Giurgiu. VIDEO