Antena Meniu Search
x

O mare de lacrimi şi durere în urma Cosanei Claiciu, doctoriţa moartă la Arad, în timpul gărzii din spital

O mare de lacrimi şi durere a rămas în urma Cosanei Claiciu, doctoriţa moartă la Arad, în timpul gărzii din spital. Pacienţi pe care medicul cardiolog i-a salvat o plâng, la fel şi colegii ei, cărora nu le vine să creadă că o asemenea tragedie s-a putut întâmpla.

O mare de lacrimi şi durere a rămas în urma Cosanei Claiciu, doctoriţa moartă la Arad, în timpul gărzii din spital. Pacienţi pe care medicul cardiolog i-a salvat o plâng, la fel şi colegii ei, cărora nu le vine să creadă că o asemenea tragedie s-a putut întâmpla.

"O doctorita deosebita!! Un suflet minunat!! Bunul Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!", a scris pe facebook Cristina Maria. Marry a postat şi ea: "Condoleante :( cu siguranta are un loc asigurat in dreapta Tatalui! Odihna vesnica! :("

Mircea, coleg cu Cosana, a scris un mesaj emoţionant: "Azi a murit in serv de garda dr.COSANA CLAICIU , in conditii dramatice. Cea care era specialista cardio , si se ocupa cu atata delicatete si maiestrie de inimi , a plecat pentru totdeana sa deschida portile imparatiei albastre si ferestrele nemuririi. Ajunsa la frumoasa varsta de 44 de ani, a devedit tuturor ca are forta si eleganta propriului caracter. Muncea cu pasiune ca medic specialist recuperari cardio ,iar adeseori puteau fi auziti pacienti de ai sai cu cuvinte frumoase, sincere despre ea. Dr.COSANA CLAICIU , se afla la apogeul creatiei cu ravna sustinuta de a realiza excelenta prin aducerea de nou in materie profesionala. Marea pierdere a SPIT JUDETEAN CLINIC ARAD ne-a zguduit de durere pe cei ce am cunoscut-o. Da-i DUMNEZEULE ,sarutarea gloriei divine , da-i izvorul nemuririi, caci COSANA te-a iubit fara margini si neconditionat.

Pe acelaşi subiect

"Pacat !….A plecat prematur dintr-o lume pe care presupun ca a iubit-o!… Oameni dedicati profesiei care implica iubire de oameni se intilnesc extrem de rar…Domnul sa-i odihnesca sufletul bun si iubitor de oameni ! R.I.P. !", este mesajul Marilenei, în vreme ce Ioan, medic de peste 40 de ani, a comentat: "Dumnezeu sa o odihneasca!! Comentariile sunt de …prisos….ar trebui sa incriminam sistemul ,societatea ..pentru care ne punem la dispozitie viata ..atat privata cat si profesionala si sociala. Spun asta dupa 40 de ani de ..experienta profesionala."

Nu în cele din urmă, Fănică s-a arătat revoltat: "Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Murim cu zile…si medici …si pacienti…"

Potrivit specialarad.ro, doctorița în vârstă de 44 de ani a intrat în tură în sâmbătă dimineață la ora 7. După aproximativ o oră s-a simțit rău, plângându-se de dureri de picioare, o problemă medicală cu care ea se confrunta de mai mulți ani.

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook

Starea ei s-a înrăutățit brusc și a suferit un stop-cardiorespirator, o echipă medicală venind de urgență să-i acorde primul ajutor. În ciuda eforturilor medicilor, Cosana Claiciu s-a stins din viață în jurul orei 8:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O mare de lacrimi şi durere în urma Cosanei Claiciu, doctoriţa moartă la Arad, în timpul gărzii din spital