Antena Meniu Search
x

Video Coşmarul prin care a trecut o tânără de 18 ani din Câmpina: Trădată de două prietene de 15 ani, violată de 9 bărbaţi. Nimeni nu a fost deocamdată arestat

Sechestrată şi violată de mai mulţi bărbaţi. E oroarea prin care a trecut o tânără de 18 ani din Câmpina, care a fost ademenită într-un apartament din Ploieşti de două adolescente în vârstă de 15 ani. Acolo s-a întâmplat totul.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 09.06.2021, 20:24

Vezi și

Toţi cei care au participat la această petrecere au fost identificaţi de către poliţişti, inclusiv cele două adolescente de 15 ani care ar fi ademenit-o pe victimă. Avea încredere în ele aşa că a mers acolo.

La un moment dat, însă, a fost imobilizată, legată şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu 9 dintre cei 12 bărbaţi care erau prezenţi la petrecere. Nu au lăsat-o sî plece până a doua zi dimineaţă. Fata a mers apoi la poliţie unde a depus o plângere.

Mai multe percheziţii au fost făcute la aceşti indivizi care au dat deja declaraţii în faţa anchetatorilor. Fata urmează să ajungă şi la Institutul de Medicină Legală pentru a fi examinată. Se fac cercertări pentru viol şi lipsire de libertate, însă deocamdată niciunul dintre indivizi nu a fost reţinut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Coşmarul prin care a trecut o tânără de 18 ani din Câmpina: Trădată de două prietene de 15 ani, violată de 9 bărbaţi. Nimeni nu a fost deocamdată arestat