Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Costel Mateiu, primarul din Cîmpuri, a murit nevinovat, strivit în cabina camionului cu lemne pe care-l conducea

Costel Mateiu, primarul din Cîmpuri, a murit nevinovat, strivit în cabina camionului cu lemne pe care-l conducea. Un șofer a intrat pe contrasens ăn curbă, direct în mașina primarului, care s-a răsturnat în șanț.

de Cosmin Stăniloiu

la 23.07.2020 , 09:04

  • Costel Mateiu avea 51 de ani.
  • Accidentul din Vrancea s-a soldat cu doi morți.

O comună din Vrancea e în doliu, după ce primarul Costel Mateiu a murit într-un teribil accident, miercuri seara, pe șoseaua dintre Focșani și Bolotești. În vârstă de 51 de ani, edilul conducea un camion încărcat cu Bușteni, când din sens opus, într-o curbă, a apărut în fața lui un Opel intrat pe contrasens. 

Impactul n-a mai putut fi evitat, chiar dacă, din felul în care arătau autovehiculele după accident se pare că primarul a încercat să evite accidentul. Camionul lui s-a răsturnat pe marginea șoselei și Costel Mateiu a murit strivit în cabină. 

Un altă bărbat care era în camion a fost rănit, iar unul dintre cei trei pasageri ai Opelului a murit și el, ceilalți doi fiind răniți.

Articolul continuă după reclamă

La scurt timp după producerea tragediei, la fața locului a ajuns și președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan. Ulterior, Oprișan a postat un mesaj pe pagina sa de socializare: "Cu regret ne luam la revedere, astazi, de la colegul si prietenul nostru, Costel Mateiu, primarul comunei Campuri, plecat nevinovat, atat de devreme dintre noi, ca urmare a unui accident produs în această seară pe DN2D. Condoleante familiei! Dumnezeu sa te aiba in paza, prieten drag!", a scris Marian Oprișan pe Facebook. 

În vârstă de 51 de ani, Costel Mateiu era primarul comunei Cîmpuri din anul 2012, ales pe listele social democraților.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Costel Mateiu, primarul din Cîmpuri, a murit nevinovat, strivit în cabina camionului cu lemne pe care-l conducea