Antena Meniu Search
x

Coşurile de cumpărături sunt înterzise în județul Argeș din cauza riscului epidemiologic

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a anunțat că toate magazinele și supermarketurile din județ au renunțat la coşurile de cumpărături de mână, care reprezintă un factor de risc epidemiologic.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 28.11.2020, 09:22

Un bărbat stă în fața rafturilor dintr-un magazin, cu un coș de cumpărături în mână
Magazinele și supermarketurile din Argeș au renunțat la coșurile de cumpărături pentru a limita răspândirea coronavirusului - Profimedia Images
  • Pentru a limita răspândirea coronavirusului, magazinele din Argeș au renunțat la coșurile de cumpărături.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

“Se apropie sărbătorile și anticipăm o aglomerare foarte mare în supermarketuri. Împreună cu reprezentanții lor am agreat să luăm o serie de măsuri simple, dar serioase, pe care dumnealor le vor pune în practică imediat. Vom elimina coșurile de mână, de exemplu, se va respecta suprafața de 8mp pentru fiecare persoană și, în situațiile în care tot se aglomerează, se va limita accesul în magazin", a declarat prefectul într-o postare pe Facebook.

Emanuel Soare a mai adăugat că rolul acestor măsuri este de a limita răspândirea virusului, mai ales în perioada sărbătorilor.

"Cred că au înțeles cu toții că trebuie să anticipăm ce se va întâmpla de sărbători și să limităm răspândirea virusului cu orice preț. Altfel, dacă aceste măsuri nu vor fi puse în practică, avem în vedere să luăm o decizie oficială a CJSU prin care să limităm numărul de persoane care intră în supermarket. Dar cred că toată lumea a înțeles că numai împreună putem să stăpânim pandemia.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Coşurile de cumpărături sunt înterzise în județul Argeș din cauza riscului epidemiologic