Antena Meniu Search
x

Video Cozi uriaşe pe A2: la intrarea în Bucureşti coloana de maşini se întinde pe 3 kilometri. Peste 230.000 de turişti se întorc de la mare

Cei mai mulţi dintre turiştii care au fost la mare în ultimele zile se întorc acum acasă. Este coadă pe Autostrada Soarelui la intrarea în Bucureşti. De altfel toată după amiaza drumul a fost destul de aglomerat.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 15.08.2022, 19:57

Vezi și

Chiar şi la această oră sunt probleme pe A2, se circulă destul de greu, sunt coloane de maşini care se întind pe câţiva kilometri. Situaţia se prezintă astfel încă de dimineaţă. Tamponările sau micile incidente din trafic nu au făcut decât să încurce şi mai mult circulaţia pe autostradă.

Pe A2 au fost aduşi inclusiv poliţişti rutieri care să dirijeze şi să fluidizeze traficul. Aceştia au recomandat şoferilor să meargă pe rute ocolitoare. Şi la intrare în Bucureşti se circulă destul de greu, sunt coloane de maşini ce se întind pe 2-3 kilometri. Cel mai probabil traficul va reveni la normal peste câteva ore. Autorităţile îi avertizează pe şoferi să circule cu atenţie pentru că pe anumite segmente de pe A2 a început ploaia. Peste 230.000 de turişti au fost în acest weekend pe litoral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cozi uriaşe pe A2: la intrarea în Bucureşti coloana de maşini se întinde pe 3 kilometri. Peste 230.000 de turişti se întorc de la mare