Antena Meniu Search
x

Crimă la Brăila. Un interlop a fost ucis pe stradă, abia fusese amendat de poliţişti

Un interlop din Brăila a fost ucis pe stradă, la puţină vreme după ce fusese amendat de poliţişti. Trei bărbaţi l-au atacat şi l-au lăsat în stradă, fără suflare.

Un interlop din Brăila a fost ucis pe stradă, la puţină vreme după ce fusese amendat de poliţişti. Trei bărbaţi l-au atacat şi l-au lăsat în stradă, fără suflare.

Mihai Stănică, zis "Budală", un bărbat care a stat mulţi ani prin închisori, a fost înjunghiat duminică noaptea în cartierul brăilean Brăiliţa, unde locuia Era un cunoscut al lumii interlope din cartier şi a fost găsit în faţa unei case, într-o baltă de sânge.

Crima s-a petrecut în poarta locuinței unui brăilean care locuieşte la intersecția străzilor Dumbrava Roșie cu Valea Călugărească. Proprietarul casei a ieșit din curte și, inițial, a crezut că bărbatul care zăcea în fața porții sale era beat. Când s-a apropiat de el a observat că acesta nu respira. La sosirea ambulanței, echipajul medical a constatat decesul bărbatului. 

Budală fusese amendat cu câteva zeci de minute înainte de crimă

Poliţiştii au constatat că victima a fost implicată anterior într-un scandal. Un echipaj de Poliţie a fost chemat pentru aplanarea unui conflict, doi bărbaţi, între care şi cel care a fost înjunghiat, fiind amendaţi pentru tulburarea liniştii publice.

În urma verificărilor, poliţiştii au ridicat de acasă un posibil suspect şi l-au dus la audieri. Alţi doi bărbaţi implicaţi în crimă sunt căutaţi de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Crimă la Brăila. Un interlop a fost ucis pe stradă, abia fusese amendat de poliţişti