Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 16 ani şi-a înjunghiat prietenii, într-o clădire dezafectată din Braşov. Unul dintre ei a murit

Un adolescent de 16 ani a fost reţinut în Braşov, după ce a înjunghiat mortal un tânăr şi a rănit un altul. Atacul a avut loc în noaptea de duminică spre luni.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.01.2020, 15:14

te cercetat pentru omor, după ce și-ar fi înjunghiat mortal un prieten
Un adolescent de 16 ani şi-a înjunghiat prietenii, într-o clădire dezafectată din Braşov. Unul dintre ei a murit - Imagine ilustrativă

Un adolescent de 16 ani a fost reţinut în Braşov, după ce a înjunghiat mortal un tânăr şi a rănit un altul. Atacul a avut loc în noaptea de duminică spre luni.

Din primele informaţii, cei trei tineri nu au adăpost.

Pe fondul consumului de alcool, băiatul de 16 şi-a atacat amicii într-un imobil dezafectat din Brașov, zona Colonia Metrom.

"La data de 06.01.2020, în jurul orelor 03:00, pe fondul unui conflict spontan ce a avut loc într-un imobil dezafectat din Mun. Brașov, zona Colonia Metrom, inculpatul minor B.M.B. în vârstă de 16 ani a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit în zona pieptului pe victima A.M. în vârstă de 22 de ani, victima suferind leziuni traumatice incompatibile cu viața, decedând în jurul orelor 05:00.

Tot cu aceeași ocazie, inculpatul minor i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în zona feței persoanei vătămate majore F.L.A, aceasta suferind leziuni ce nu au necesitat spitalizarea", anunţă Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov, într-un comunicat.

Băiatul de 16 ani a fost arestat preventiv, primind mandat de 30 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 16 ani şi-a înjunghiat prietenii, într-o clădire dezafectată din Braşov. Unul dintre ei a murit