Antena Meniu Search
x

Crimă şocantă la Buzău. Filmul tragediei din familia tânărului drogat care şi înjunghiat mortal unchiul

Crimă şocantă în Buzău! Un tânăr de 22 de ani care ar fi consumat droguri şi-a ucis unchiul cu mai multe lovituri de cuţit. La fel ar fi sfârşit şi mătuşa lui.

Vezi și

Crimă şocantă în Buzău! Un tânăr de 22 de ani care ar fi consumat droguri şi-a ucis unchiul cu mai multe lovituri de cuţit. La fel ar fi sfârşit şi mătuşa lui. Rănită, femeia a reuşit să scape şi să se refugieze la vecini. Poliţiştii au reuşit să prindă agresorul iar acum încearcă să afle motivul atacului de o cruzime greu de imaginat! Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

Băiatul care a săvârşit crima din Buzău se droga. A copilărit aici şi nu era violent de obicei, este singura explicaţie pe care o au oamenii la carnagiul de aseară, petrecut pe strada lor. Abandonat de mamă după ce aceasta s-a recăsătorit, tânărul de 22 de ani a fost crescut de unchiul şi de mătuşa lui. Aseară, însă, băiatul le-a devenit ... călău celor doi. Prima victimă - unchiul, fost colonel în armată, în vârstă de 56 de ani. Individul l-a înjunghiat de mai multe ori până când l-a lăsat fără suflare, într-o baltă de sânge. Apoi, s-a năpustit asupra mătuşii.

Am înţeles că le-a cerut de mâncare, s-a dus cu mâncare la el în cameră şi în momentul când au intrat cu mâncare i-a atacat. Întâi pe el, pe unchiul lui, apoi pe ea. Ea a reuşit să fugă, a venit la mine în curte. Era tăiată pe faţă, la cap era lovită! A vrut să intre cu cuţitul peste ea la noi în curte. Soţul meu i-a închis poarta. A vrut să intre peste el. S-a repezit să dea cu un par în el şi atunci a fugit cu cuţitul pe stradă, povesteşte unul dintre vecini.

Oamenii au dat alarma la 112. O ambulanţă a venit de urgenţă să o preia pe femeia grav rănită. Pentru soţul acesteia, nu au mai putut să facă nimic. 

În acelaşi timp, cartierul unde s-a petrecut atacul sângeros a fost împânzit de criminalişti. După o oră, poliţiştii au reuşit să dea de urma fugarului.

Tânărul şi-a petrecut noaptea după gratii, după ce a fost reţinut cu ordonanţă. Urmează să fie supus şi unei expertize psihiatrice pentru a se vedea dacă a avut discernământ în momentul atacurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Crimă şocantă la Buzău. Filmul tragediei din familia tânărului drogat care şi înjunghiat mortal unchiul