Antena Meniu Search
x

Crima de la Călăraşi, descrisă de soţia bărbatului ucis. Femeia povesteşte cum cei doi tineri i-au omorât soţul şi au înjunghiat-o pe ea

Asasinatul inexplicabil de la Călăraşi este încă învăluit în mister, din punctul de vedere al motivului care a stat în spatele atacului criminal.

Crima de la Călăraşi, descrisă de soţia bărbatului ucis. Femeia povesteşte cum cei doi tineri i-au omorât soţul şi au înjunghiat-o pe ea

Asasinatul inexplicabil de la Călăraşi este încă învăluit în mister, din punctul de vedere al motivului care a stat în spatele atacului criminal al celor doi tineri autostopişti.

Violeta Constantin, femeia care a scăpat cu viaţă de atacul al celor doi autostopişti, se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale la omoplat.  Deşi rănită şi aflată în stare de şoc, femeia a reuşit să le povestească anchetatorilor cum s-a petrecut tragedia. 

Violeta Constantin a povestit că ea şi soţul său au fost atacaţi din senin cu cuţitele de cei doi străini, care se aflau pe bancheta din spate a maşinii. Atacul a avut loc în momentul în care au oprit maşina în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu, pentru ca autostopiştii au cerut să coboare. După ce Ion Constantin, soţul femeii, a oprit maşina, cei doi tineri aflaţi pe bancheta din săpate au scos cuţitele şi au început să dea cu sete. Tânărul aflat în spatele şoferului l-a înjunghiat mortal pe bărbat în gât şi spate, iar celălalt, aflat în spatele femeii, a înjughiat-o pe aceasta în spate, deasupra omoplatului, apoi amândoi au sărit din maşină şi au fugit. Norocul femeii a fost că a apucat să se aplece spre bordul maşinii, evitând astfel o lovitură fatală la gât.

Agresorii sunt tineri, cu vârste până în 30 de ani şi amândoi purtau câte un cuţit, susţin anchetatorii. Pentru capturarea lor, autorităţile au mobilizat o armată de oameni. Victimele nu îi cunoşteau pe atacatori.

Gestul de bun samaritean al lui Ion Constantin i-a provocat o moarte înfricoşătoare, după ce s-a înduioşat, luând în maşină doi tineri care tremurau de frig, pe marginea drumului. După ce l-au înjunghiat în gât pe şofer, cei doi au înjunghiat-o şi pe soţia bărbatului, însă femeia a supravieţuit şi a mai avut putere să sune la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Crima de la Călăraşi, descrisă de soţia bărbatului ucis. Femeia povesteşte cum cei doi tineri i-au omorât soţul şi au înjunghiat-o pe ea