Antena Meniu Search
x

Crimă halucinantă la Mănăstireni, în Cluj. Femeie de 73 de ani, găsită moartă în casă, cu leziuni la cap. Cine este principalul suspect

Crimă halucinană în judeţul Cluj! O femeie în vârstă de 73 de ani, din localitatea Mănăstireni, a fost ucisă în propria locuinţă, iar principalul suspect, un bărbat de 58 de ani, a fost prins duminică de poliţişti.

de Redactia Observator

la 09.07.2023, 16:57

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

"În data de 8 iulie a.c., în jurul orei 13.50, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, o persoană a sesizat, printr-un apel la 112, faptul că în localitatea Mănăstireni, comuna Mănăstireni, a fost găsită o femeie, în vârstă de 73 de ani, decedată, care prezenta leziuni la nivelul capului. S-a constituit o echipă complexă, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj şi formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic şi Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin. S-a procedat la efectuarea cercetării la faţa locului, stabilindu-se că cele sesizate se confirmă, urmând a fi efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii l-au prins duminică pe suspect, care a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

"În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de omor şi violare de domiciliu (...) a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Mănăstireni. În baza probatoriului administrat până în acest moment, pe numele acestuia a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor Tribunalului Cluj, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive", se arată într-o informare trimisă, duminică, de IPJ Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Crimă halucinantă la Mănăstireni, în Cluj. Femeie de 73 de ani, găsită moartă în casă, cu leziuni la cap. Cine este principalul suspect