Antena Meniu Search
x

Crimă înfiorătoare în Călăraşi. Bătrân ucis în propria casă de doi tineri. Atenţie detalii cu puternic impact emoţional

Crimă de-a dreptul înfiorătoare în Călăraşi. Un bătrân de 96 de ani a fost ucis în propria casă de doi tineri, dintre care unul doar de 16 ani.

de Monica Palade

la 22.01.2021, 14:26

locul unei crime
Crimă înfiorătoare în Călăraşi. Bătrân ucis în propria casă de doi tineri. Atenţie detalii cu puternic impact emoţional - iStock/Getty Images

Vecinii spun că omul a fost pur şi simplu decapitat cu toporul. Potrivit anchetatorilor, criminalii nu au furat nimic, mai ales că cel ucis locuia într-o casă modestă, făcută doar din nuiele şi lut. Din când în când, bătrânul abia putea să-şi cumpere o pâine de un leu.

Nimeni nu îşi explică ce au avut cei doi tineri cu acel amărât şi cum de au fost atât de sadici. Chiar şi anchetatorii au fost şocaţi de ce au găsit la faţa locului.

Tatăl adolescentului de 16 ani a fost la rândul lui uimit de fapta fiului său. Mai ales că, după cum spune chiar el, acesta era cuminte de când s-a întors din Anglia. Chestionat de anchetatori de ce l-a decapitat pe bătrân, acesta ar fi răspuns ferm: „Eu i-am tăiat gâtul, cu toporul, că am vrut eu”.

Cel de-al doilea tânăr are 22 de ani şi este cunoscut în zonă ca fiind consumator de droguri.

Informații oferite de corespondentul Observator la Călăraşi, Andreea Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Crimă înfiorătoare în Călăraşi. Bătrân ucis în propria casă de doi tineri. Atenţie detalii cu puternic impact emoţional