Antena Meniu Search
x

Descoperire MACABRĂ în Suceava! Un cunoscut om de afaceri a fost găsit ÎNJUNGHIAT în propria locuinţă

Un cunoscut om de afaceri din Fălticeni, județul Suceava, a fost găsit înjunghiat în propria locuinţă.

Un cunoscut om de afaceri din Fălticeni, județul Suceava, a fost găsit înjunghiat în propria locuinţă.

Descoperirea şocantă a fost făcută chiar de către fratele lui. Criminaliştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă şi iau în calcul toate variantele.

Viorel Cârnăreasa nu a mai putut fi contactat de către apropiați în ultimele zile și nici nu a mai trecut pe la clubul pe care îl avea în Fălticeni. Aşa că, aseară, unul dintre fraţi a mers să-l caute acasă. Când a ajuns acolo a avut însă un şoc. Imobilul era răvăşit şi iar bărbatul de 58 de ani zăcea. prăbuşit, fără suflare, iar în jurul lui mai multe pete de sânge au fost găsite.

"Am aflat că cineva a intrat să fure bani sau chestii din astea. Dar nu ştiu sigur", a declarat fratele acestuia.

Tot fratele a fost cel care a sunat la 112. Iar, în puţin timp, zona a fost înconjurată de poliţişti.

Criminaliştii, sub coordonarea unui procuror, au ridicat probe de la faţa locului şi au început cercetările în acest caz -pentru moarte suspectă.

Bărbatul a fost găsit înjunghiat în casă. În clipa de faţă poliţiştii şi procurorii iau în calcul amble ipoteze: atât cea a crimei cât şi cea a unei sinucideri.

Oamenii legii verifică toate ipotezele: fie bărbatul a fost omorat pentru ca ulterior să fie jefuit, fie a fost ucis chiar de propria sa fiica, o tânără de 17 ani.

Fata lui avea probleme psihice.

Când unchiul a descoperit cadavrul tatălui său, fata era fugită de acasă. A fost găsită de poliţişti, la puţin timp după aceea, pe o stradă din apropiere.

Cadavrul afaceristului a fost dus la IML pentru necropsie. Medicii legişti vor fi cei care vor stabili dacă a fost crimă sau sinucidere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Descoperire MACABRĂ în Suceava! Un cunoscut om de afaceri a fost găsit ÎNJUNGHIAT în propria locuinţă