Antena Meniu Search
x

Crimă oribilă: un bărbat din Neamţ şi-a ucis soţia cu bestialitate, cu mai multe lovituri de cuţit

O femeie în vârstă de 51 ani, din localitatea Gârcina, a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit de soţul ei, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 19.02.2022, 15:41

Crimă oribilă: un bărbat din Neamţ şi-a ucis soţia cu bestialitate, cu mai multe lovituri de cuţit
- Profimedia

Crima s-a produs vineri seara, pe fondul consumului de alcool. "La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un imobil din aceeaşi localitate, se află o persoană decedată. Echipajul de poliţie s-a deplasat la faţa locului, fiind identificat corpul unei femei de 51 de ani. De asemenea, în urma examinării preliminare a suprafeţei exterioare a corpului acesteia, au fost identificate leziuni. O echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi criminalişti au efectuat cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs evenimentul în cauză", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Autorul, în vârstă de 59 ani, a fost reţinut pentru 24 ore şi este acuzat de omor. Ancheta se desfăşoară sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Crimă oribilă: un bărbat din Neamţ şi-a ucis soţia cu bestialitate, cu mai multe lovituri de cuţit