Antena Meniu Search
x

Video Crimă pasională în Braşov. O femeie a fost împuşcată de partener, după o ceartă în cuplu. Poliţiştii caută arma crimei cu detectoare de metale

Incident şocant într-un sat din judeţul Braşov. Un bărbat şi-a împuşcat fosta amantă, cu 10 ani mai tânără, în inimă. Motivul ar fi faptul că femeia a decis să se despartă de el după ce soţul ei ar fi aflat de aventură.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 29.04.2022, 17:47

Vezi și

Incidentul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 06:00. Femeia a fost găsită inconştienă şi dusă la spital unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, care a durat 6 ore. Din nefericire, medicii nu au putut face nimic mai mult pentru a-i putea salva viaţa femeii şi au declarat decesul acesteia.

Poliţiştii au împânzit zona şi caută cu ajutorul detectoarelor de metale arma cu care femeia a fost împuşcată. Suspectul este un bărbat de 46 de ani, angajat ca paznic şi ar fi cumpărat arma de la vânzătorii de fier vechi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crimă pasională în Braşov. O femeie a fost împuşcată de partener, după o ceartă în cuplu. Poliţiştii caută arma crimei cu detectoare de metale