Antena Meniu Search
x

CRIMĂ SADICĂ la Zilele Orașului Negrești-Oaș! Un tânăr de 18 ani a fost ÎNJUNGHIAT ÎN INIMĂ, după ce a sărit în ajutorul unei femei. Băiatul A MURIT PE LOC

Crimă sadică în județul Satu Mare. S-a întâmplat sambata seara, în Negrești-Oaș, la Zilele Orașului. Un tânăr de 18 ani din Călineşti Oaş a fost ucis cu o lovitură de cuţit, după ce a sărit în ajutorul unei femei. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.08.2017, 15:19

Crimă sadică în județul Satu Mare. S-a întâmplat sambata seara, în Negrești-Oaș, la Zilele Orașului. Un tânăr de 18 ani din Călineşti Oaş a fost ucis cu o lovitură de cuţit, după ce a sărit în ajutorul unei femei. 

UPDATE 15:00 Detalii cutremurătoare ies la iveală. Individul care l-a ucis pe tânărul de 18 ani a vrut să se răzbune pe o altă persoană cu care a avut anterior un conflict. Pe fondul consumului de alcool, şi-a confundat rivalul cu tânărul pe care l-a omorât.

Din primele informaţii, Cristian S. se afla în centrul oraşului Negreşti Oaş. La un moment dat a observat că o femeie este agresată de un alt bărbat aşa că a intervenit, scrie portalsm.ro.

Din nefericire, agresorul a scos cuţitul şi i l-a înfipt direct în inimă. Tânărul s-a prăbuşit la pământ şi a murit pe loc. I-a sărit în ajutor un prieten, un adolescent de 16 ani, din Călinești-Oaș, dar și acesta a fost înjunghiat, fiind în prezent în afara oricărui pericol.

Pe acelaşi subiect

“Cu durere in suflet suntem alaturi de fam.Surd Ioan (Ioan Ghertan) Dumnezeul să-l ierte pe fiul lor Cristian ,care a fost ucis cu sânge rece de un criminal”, a transmis pe Facebook primarul comunei Călinești Oaș, Dinu Birtoc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristian S. era din Călinești Oaș și elev al Colegiului Național “Doamna Stanca”.

Criminalul are 19 ani, este din Vama şi a fost reţinut de Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » CRIMĂ SADICĂ la Zilele Orașului Negrești-Oaș! Un tânăr de 18 ani a fost ÎNJUNGHIAT ÎN INIMĂ, după ce a sărit în ajutorul unei femei. Băiatul A MURIT PE LOC