Antena Meniu Search
x

Crimă şocantă înainte de Crăciun. Un bărbat de 35 de ani din Constanţa, găsit cu capul spart şi gâtul tăiat în propria casă

Crimă şocantă înainte de Crăciun în Constanţa. Un bărbat de 35 de ani a fost găsit cu capul spart şi cu gâtul tăiat în propria casă, aflată în zona CET a oraşului.

de Monica Palade

la 23.12.2023, 15:45

Uşa apartamentului situat la etajul 4 era fortaţă, iar casa era răvăşită. Anchetatorii nu exclud nici varianta jafului. Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmpat şi cum s-au petrecut faptele.

Ce spun poliţiştii 

La data de 23 decembrie a.c. în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din municipiul Constanța se află cadavrul unui bărbat. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unui bărbat, de 35 de ani. În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme vizibile de violență. 

În acest caz,  cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Andreea Filip. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Crimă şocantă înainte de Crăciun. Un bărbat de 35 de ani din Constanţa, găsit cu capul spart şi gâtul tăiat în propria casă