Antena Meniu Search
x

Crimă urmată de sinucidere în comuna Heleșteni din Iași. Un bărbat l-a ucis pe partenerul fostei iubite, pe fondul geloziei, apoi s-a spânzurat

Crimă urmată de sinucidere în localitatea ieșeană Heleșteni. Din primele informații obținute de reporterii Observator, un bărbat din Vaslui l-a omorât pe partenerul fostei sale iubite, un tânăr de aproximativ 26 de ani din Ruginoasa, apoi s-a spânzurat.

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 09:37

polițiști
Crimă urmată de sinucidere în comuna Heleșteni din Iași. Nenorocirea s-a produs pe fondul geloziei - Shutterstock (arhivă)

Conform primelor date, crima din Heleșteni s-a produs pe fondul geloziei. Negru de supărare că fosta iubită este vizitată de un alt bărbat, agresorul a văzut negru în fața ochilor și a decis să-l ucidă cu un cuțit. Imediat după fapta înfiorătoare, bărbatul s-a sinucis. Poliția a deschis o anchetă pentru a elucida toate circumstanțele tragediei.

Crima de la Heleșteni. Ce spune Poliția din Iași

"În noaptea de 28 februarie a.c., Secția nr. 10 Poliție Rurală Ruginoasa a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că fostul concubin se află în curtea sa, din comuna Heleșteni. Din cercetările efectuate a rezultat că aceasta se afla în imobil cu un bărbat, ulterior cel din urmă ieșind în stradă, unde ar fi fost lovit cu un obiect înțepător-tăietor de fostul concubin al femeii. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi dispuse măsuri legale", a transmis IPJ Iași.

Heleșteni este satul de reședință al comunei cu același nume din județul Iași. Vom reveni cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Crimă urmată de sinucidere în comuna Heleșteni din Iași. Un bărbat l-a ucis pe partenerul fostei iubite, pe fondul geloziei, apoi s-a spânzurat