Antena Meniu Search
x

Bărbat omorât şi incendiat în curtea casei, în Vărsătura, Brăila

O crimă abominabilă a şocat comunitatea din Vărsătura, un sat din Brăila. Un bărbat a fost omorât şi apoi incendiat, în curtea casei sale.

de Alexandra Andronie

la 10.01.2020, 14:44

Vezi și

O crimă abominabilă a şocat comunitatea din Vărsătura, un sat din Brăila. Un bărbat a fost omorât şi apoi incendiat, în curtea casei sale.

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, în curtea unei case din satul Vărsătura, comuna Chiscani din Brăila.

O femeie în vârstă de 43 de ani a sunat disperată la numărul unic de urgenţă 112, după ce şi-a descoperit soţul, în vârstă de 45 de ani, mort în curtea casei.

Mai mult, cadavrul bărbatului era incinerat şi prezenta mai multe răni.

Pe acelaşi subiect

"La data de 10.01.2020, în jurul orei 11:00, o femeie, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Vărsătura, a sesizat, prin apel 112, faptul că soțul său, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit decedat în curtea locuinței.

La fața locului, polițiștii au găsit cadavrul bărbatului, care prezintă urme de combustie și mai multe leziuni pe suprafața corpului.

În cauză se continuă cercetările, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul victimei", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi băut cu socrul său până târziu în noapte, iar spre dimineaţă cei doi s-au certat.

La un moment dat, socrul şi-a înjunghiat ginerele şi apoi a încercat să scape de cadavru şi i-a dat foc în curtea casei.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs crima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bărbat omorât şi incendiat în curtea casei, în Vărsătura, Brăila