Antena Meniu Search
x

Ucigașul din Timiș a explicat motivul crimei. Ionel Boldea a fost trimis în arest preventiv

Criminalul din Făget, Timiș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Surse din anchetă spun că Ionel Boldea a susținut că s-a enervat pe victima sa, de la o înjurătură.

de Redactia Observator

la 04.07.2019, 17:05

Ionel Boldea a fost prins după circa 12 ore de la comiterea atacurilor
Ionel Boldea a ucis un bărbat şi a rănit grav alte cinci persoane - Observator.tv

Criminalul din Făget, Timiș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Surse din anchetă spun că Ionel Boldea a susținut că s-a enervat pe victima sa, de la o înjurătură.

Bărbatul acuzat de crima din Făget a fost dus în fața tribunalului Timiș, unde judecătorul a decis să îl trimită în arest preventiv pentru 30 de zile. Ionel Boldea a fost dus apoi la arestul IPJ, pentru a fi ținut după gratii.

Surse din anchetă spun că bărbatul a fost întrebat de 3 ori dacă face contestație la arestul preventiv, dar a refuzat. El însă poate face asta în următoarele 24 de ore.

Ionel Boldea a explicat în schimb de ce a comis crima. El susține că se plimba cu bicicleta prin parc, iar bărbatul pe care l-a ucis l-ar fi înjurat. Atunci, înfuriat, criminalul din Făget și-a atacat victima și a bătut-o până la moarte.

În altercație însă a fost rănită și soția victimei, care a fost spitalizată cu răni grave. Mai mult, individul a atacat apoi alte trei persoane. Ionel Boldea a fost prins în noaptea de miercuri spre joi, la un filtru al poliției, în Bichigi, Timiș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ucigașul din Timiș a explicat motivul crimei. Ionel Boldea a fost trimis în arest preventiv