Antena Meniu Search
x

Criminala de la metrou, declaraţii halucinante în faţa judecătorilor: "Am atacat pentru că m-a deranjat muzica din căşti!" (Video)

Magdalena Şerban le-a spus judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti că motivul pentru care a atacat la metrou a fost că a deranjat-o muzica din căşti.

Criminala de la metrou, declaraţii halucinante în faţa judecătorilor: "Am atacat pentru că m-a deranjat muzica din căşti!" (Video) - Observator

Magdalena Şerban le-a spus judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti că motivul pentru care a atacat la metrou a fost că a deranjat-o muzica din căşti.

Astăzi, Magdalena Şerban  fost adusă la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă contestaţia ei la decizia de arestare preventivă.

Femeia în vârstă de 36 de ani a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

Reamintim că în 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins-o pe Alina Ciucu spre liniile de metrou, iar, după ce fata a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, femeia de 36 de ani a lovit-o în zona capului cu piciorul.

Tânăra nu a avut nicio şansă. A fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a murit pe loc.

Cu câteva ore înainte, Magdalena Şerban a împins-o pe Alexandra spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă tânăra a opus rezistenţă şi a scăpat cu viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Criminala de la metrou, declaraţii halucinante în faţa judecătorilor: "Am atacat pentru că m-a deranjat muzica din căşti!" (Video)