Antena Meniu Search
x

Criminala de la metrou, Magdalena Şerban, rămâne în arest. Decizia magistraţilor este definitivă

Magdalena Şerban rămâne în arest după ce magistraţii au respins definitiv contestaţia formulată de criminala de la metrou.

la 12.01.2018, 13:56

Magdalena Şerban rămâne în arest după ce magistraţii au respins definitiv contestaţia formulată de criminala de la metrou.

 

"Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de contestatoarea - inculpată ŞERBAN MAGDALENA împotriva încheierii date de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti - Secţia I Penală la 05.01.2018 în dosarul nr. 174/3/2018", se arată în încheiere.

Deczia magistraţilor este definitivă. 

La 5 ianuarie 2018, judecătorii au prelungit măsura preventivă pentru Magdalena Şerban, suspectată că a comis crima de la jumătatea lunii decembrie, în staţia de metrou Dristor.

Imaginile filmate de camerele de supraveghere arată cum femeia a împins-o pe tânăra de 24 de ani în faţa trenului care se apropia.

De când a fost arestată, criminala de la metrou a fost supusă în permanenţă unei evaluări psihiatrice, atât în Spitalul Penitenciar Jilava cât şi la Institutul Naţional de Medicină Legală.

Magdalena Şerban a fost incoerentă în faţa magistraţilor care au audiat-o, dar, potrivit avocaţilor, recunoaşte fapta. În arest, femeia a fost agresivă şi cu gardienii care o păzesc, dar dacă se dovedeşte că nu avea discernământ, ea ar putea scăpa de toate acuzaţiile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Criminala de la metrou, Magdalena Şerban, rămâne în arest. Decizia magistraţilor este definitivă