Antena Meniu Search
x
LIVE

Criminala de la metrou, demers de ultimă oră din spatele gratiilor. Avocata Magdalenei Şerban: "Nu a avut discernământ în momentul comiterii faptelor!" (Video)

Magdalena Şerban nu a avut discernământ în momentul comiterii faptelor. Cel puţin aşa susţine avocata femeii care, marţi seară, a ucis-o pe Alina Ciucu.

la 18.12.2017, 16:16

Magdalena Şerban nu a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

 

Cel puţin aşa susţine avocata femeii care, marţi seară, a ucis-o pe Alina Ciucu, împingând-o în faţa metroului, în staţia Dristor 1.

"Inculpata a declarat, în prezenţa mea şi a procurorilor, că are înscrisuri şi acte cu privire la tratamente şi internări în perioada în care a locuit în Spania. Tot inculpata a spus că fratele ei îi este tutore", a declarat avocata Magdalenei Şerban.

Potrivit acesteia, femeia nu ar fi avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

"Eu consider că este o persoană bolnavă psihic şi cred că nu a avut discernământ. Până la această oră nu s-a făcut niciun fel de expertiză, conform procedurii penale. Trebuie să se ia legătura cu fratele, care ar avea documente care probează tratamentele psihiatrice. Clienta mea a făcut declaraţii în faţa instanţei de judecată şi urmează să facă şi în faţa Parchetului", a continuat apărătoarea Magdalenei Şerban.

Avocata a mai spus că femeia acuzată de omor nu are antecedente penale.

"În opinia mea, are probleme psihice", a mai spus cea care o apără pe Magdalena Şerban.

Reamintim că Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a ucis-o, marţi seară, pe Alina Ciucu, de 25 de ani, împingând-o în faţa trenului, la staţia de metrou Dristor 1.

Cu câteva ore înaintea tragediei, femeia a atacat o altă fată, în acelaşi fel, doar că aceasta, datorită prezenţei de spirit a reuşit să scape cu viaţă. 

După alte câteva ore, criminala a fost prinsă de poliţişti, reţinută pentru 24 ore şi, ulterior, arestată pentru 30 de zile.

Magdalena Şerban este cercetată pentru omor şi tentativă de omor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Criminala de la metrou, demers de ultimă oră din spatele gratiilor. Avocata Magdalenei Şerban: "Nu a avut discernământ în momentul comiterii faptelor!" (Video)