Antena Meniu Search
x

Criminala de la metrou, demers de ultimă oră din spatele gratiilor. Avocata Magdalenei Şerban: "Nu a avut discernământ în momentul comiterii faptelor!" (Video)

Magdalena Şerban nu a avut discernământ în momentul comiterii faptelor. Cel puţin aşa susţine avocata femeii care, marţi seară, a ucis-o pe Alina Ciucu.

Magdalena Şerban nu a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Cel puţin aşa susţine avocata femeii care, marţi seară, a ucis-o pe Alina Ciucu, împingând-o în faţa metroului, în staţia Dristor 1.

"Inculpata a declarat, în prezenţa mea şi a procurorilor, că are înscrisuri şi acte cu privire la tratamente şi internări în perioada în care a locuit în Spania. Tot inculpata a spus că fratele ei îi este tutore", a declarat avocata Magdalenei Şerban.

Potrivit acesteia, femeia nu ar fi avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

"Eu consider că este o persoană bolnavă psihic şi cred că nu a avut discernământ. Până la această oră nu s-a făcut niciun fel de expertiză, conform procedurii penale. Trebuie să se ia legătura cu fratele, care ar avea documente care probează tratamentele psihiatrice. Clienta mea a făcut declaraţii în faţa instanţei de judecată şi urmează să facă şi în faţa Parchetului", a continuat apărătoarea Magdalenei Şerban.

Avocata a mai spus că femeia acuzată de omor nu are antecedente penale.

"În opinia mea, are probleme psihice", a mai spus cea care o apără pe Magdalena Şerban.

Reamintim că Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a ucis-o, marţi seară, pe Alina Ciucu, de 25 de ani, împingând-o în faţa trenului, la staţia de metrou Dristor 1.

Cu câteva ore înaintea tragediei, femeia a atacat o altă fată, în acelaşi fel, doar că aceasta, datorită prezenţei de spirit a reuşit să scape cu viaţă. 

După alte câteva ore, criminala a fost prinsă de poliţişti, reţinută pentru 24 ore şi, ulterior, arestată pentru 30 de zile.

Magdalena Şerban este cercetată pentru omor şi tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Criminala de la metrou, demers de ultimă oră din spatele gratiilor. Avocata Magdalenei Şerban: "Nu a avut discernământ în momentul comiterii faptelor!" (Video)