Antena Meniu Search
x

Criminala de la metrou. Apar noi dezvăluiri despre Magdalena Şerban. De ce nu i se face expertiza psihiatrică (Video)

Magdalena Şerban, arestată pentru crima de la metrou, nu-şi poate controla ieşirile violente. 

Magdalena Şerban, arestată pentru crima de la metrou, are tulbărări de comportament şi nu-şi poate controla ieşirile violente. 

A dovedit-o chiar şi în spitalul penitenciar Jilava. A atacat trei femei care îi asigurau acesteia paza, fără să fi avut cu ele vreun conflict. 

Mai mult, se pare că în urmă cu o lună, Magdalena Şerban a atacat mai multe angajate ale Bibliotecii din Craiova, atunci când acestea i-au cerut să părăsească instituţia pentru că accesase un site de matrimoniale.

Imediat, femeia acuzată de crimă a devenit violentă şi a fost nevoie de intervenţia paznicilor pentru ca ea să fie alungată din bibliotecă.

Cu toate astea, deşi au trecut aproape două săptămâni de la teribila crimă din staţia de metrou Dristor 1, criminala încă nu a fost supusă unei expertize psihiatrice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu recunoaşte atacurile de la metrou

Magdalena Şerban nu recunoaşte nicio acuzaţie care i se aduce, în cazul atacurilor de la metrou. Chiar şi când a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere din staţiile Costin Georgian şi Dristor 1, a spus că nu ea a fost cea care le-a împins pe fete.

Chiar şi în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti a declarat că nu este vinovată şi a cerut plasarea în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

A spus că a avut doar o discuţie şi apoi o altercaţie cu cele două victime de la metrou, însă nu le-a împins.

Acuzată de omor calificat şi tentativă de omor

Femeia în vârstă de 36 de ani a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

În seara de 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins-o pe Alina Ciucu în faţa metroului. 

Tânăra a murit pe loc, fiind lovită de trenul ce tocmai intra în staţie.

Cu câteva ore înainte, Magdalena Şerban o împinsese pe Alexandra spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă tânăra a opus rezistenţă şi a scăpat cu viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Criminala de la metrou. Apar noi dezvăluiri despre Magdalena Şerban. De ce nu i se face expertiza psihiatrică (Video)