Antena Meniu Search
x

Criminalii lui Marius, tânărul înjunghiat în faţa unui club din Mediaş, condamnaţi la închisoare

Criminalii lui Marius, tânărul înjunghiat de 11 ori după ce a alunecat pe zăpadă în faţa unui club din Mediaş, au fost condamnaţi la închisoare de Tribunalul Sibiu.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 13.11.2019, 12:58

Criminalii din Mediaş au fost condamnaţi la închisoare
Criminalii din Mediaş au fost condamnaţi la închisoare - Observator / Facebook

Criminalii lui Marius, tânărul înjunghiat de 11 ori după ce a alunecat pe zăpadă în faţa unui club din Mediaş, au fost condamnaţi la închisoare de Tribunalul Sibiu.

Instanţa a decis ca Marius Rusu, interlopul din Alba care l-a înjunghiat pe Marius, să fie condamnat la 12 ani şi patru luni de închisoare.

Paul Anghel, tânărul filmat în timp ce îl loveşte cu piciorul în cap pe tânărul ce fusese deja înjunghiat de Rusu, a fost condamnat la 5 ani de închisoare.

De asemenea, instanţa l-a condamnat şi pe Ovidiu Otvoş, cel care l-a lovit cu pumnii pe Marius, la patru ani şi două luni de închisoare.

Pe acelaşi subiect

Decizia Tribunalului Sibiu nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Crima din faţa clubului din Mediaş a îngrozit România

Crima care a îngrozit România, la începutul acestui an, a pornit de la un scandal izbucnit într-un club din Mediaş, acolo unde interlopul Marius Rusu, eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu, petrecea cu câţiva prieteni.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 12 spre 13 ianuarie 2019, puţin după miezul nopţii.

Pe imagini se poate observa cum în club intră un grup de aproximativ zece tineri, printre care şi Marius Andrei Faghiura, în vârstă de 25 de ani.

Aceştia intră în conflict cu Marius Rusu, iar unii încep să îl lovească pe acesta şi să arunce cu obiecte spre el.

La un moment dat, Rusu a scos un cuţit şi a început să îi alerge pe cei care îl loveau.

În faţa clubului, în timp ce prietenii săi fugeau, Marius Faghiura a alunecat pe zăpadă şi a fost prins din urmă de Rusu şi de prietenii săi.

Astfel, pe imagini se poate observa cum Rusu îl înjunghie pe Faghiura cu cuţitul în picioare, în timp ce Anghel şi Otvoş îl lovesc cu pumnii şi cu picioarele.

Una dintre loviturile de cuţit i-a secţionat lui Marius Faghiura artera femurală, astfel că în scurt timp acesta s-a stins din viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Criminalii lui Marius, tânărul înjunghiat în faţa unui club din Mediaş, condamnaţi la închisoare