Antena Meniu Search
x

Criminalul din Braşov era drogat în momentul în care şi-a omorât soţia şi copiii. Noi dezvăluiri halucinante în cazul teribilului asasinat (Video)

Noi dezvăluiri în cazul triplei crime din Braşov. Avocatul Daniel Diaconu a dezvăluit că Florin Mircea Buliga era drogat în momentul în care şi-a omorât familia

Criminalul din Braşov era drogat în momentul în care şi-a ucis soţia şi copiii. Dezvăluiri de ultimă oră în cazul teribilului asasinat

Noi dezvăluiri în cazul triplei crime din Braşov. Avocatul Daniel Diaconu a dezvăluit că Florin Mircea Buliga era drogat în momentul în care şi-a omorât familia.

Potrivit acestuia, anchetatorii au găsit canabis în maşina bărbatului.

"În opinia mea, consumul de canabis a declanşat starea criminală", a declarat avocatul Daniel Diaconu, care a precizat că bărbatul a băut doi litri de apă în timpul audierilor.

Reamintim că ieri, în jurul orei 13:30, Florin Mircea Buliga, în vârstă de 43 de ani, s-a prezentat la sediul IPJ Braşov, şi le-a mărturisit poliţiştilor că şi-a omorât soţia (42 de ani), şi pe cei doi copii ai familiei, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. 

Vezi şi:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Criminalul din Braşov era drogat în momentul în care şi-a omorât soţia şi copiii. Noi dezvăluiri halucinante în cazul teribilului asasinat (Video)