Antena Meniu Search
x

Criminalul din Caracal, internat de zece ori la psihiatrie. Diagnosticul medicilor

Gazeta Oltului a intrat în posesia unui document care demonstrează că Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori la secția de Psihiatrie în urma tulburărilor mentale și de comportament.

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost internat la psihiatrie în 2010
Criminalul din Caracal, internat de zece ori la psihiatrie. Diagnosticul medicilor - Observator.tv / gazetaoltului.ro

Gazeta Oltului a intrat în posesia unui document care demonstrează că Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori la secția de Psihiatrie în urma tulburărilor mentale și de comportament.

Gheorghe Dincă a fost internat de zece ori la secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina (Olt): 30 Ianuarie 2009; 2 Aprilie 2009; 3 Iulie 2009; 3 Septembrie 2009; 3 Decembrie 2009; 11 Februarie 2010; 15 Aprilie 2010; 16 Septembrie 2010.

Potrivit documentului obţinut de Gazeta Oltului, în aprilie 2010, criminalul a fost internat timp de 11 zile, la secția de psihiatrie, pentru tratament.

Dincă fusese trimis de medicul de familie, cu diagnosticul „SINDROM ANXIOS DEPRESIV”.

Alexandra Măceşanu, ucisă după ce a sunat la 112

După zeci de ore de audieri, criminalul din Caracal a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu şi a dezvăluit unde le-a ascuns cadavrele. Mai mult, călăul a povestit ce s-a întâmplat în maşină după ce a luat-o pe fata de 15 ani la ocazie.

Procurorii DIICOT iau în calcul ipoteza ca Dincă să fi făcut şi alte crime, în afara celor două fete, deşi apărătorul său exclude acest lucru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Criminalul din Caracal, internat de zece ori la psihiatrie. Diagnosticul medicilor