Antena Meniu Search
x

Video Criminalul fetiţei din Arad, dus la reconstituire. Ultimele clipe din viaţa Antoniei vor fi dezvăluite

Criminalul din Arad este dus chiar la această oră la reconstituire. Individul le va arăta anchetatorilor întreg traseul din ziua crimei, când a ucis-o pe fetiţa de patru ani a iubitei sale, apoi a umblat cu trupul ei, în valiză, prin oraş.

de Redactia Observator

la 11.11.2021, 14:11

Vezi și

Tânărul a recunoscut, în cele din urmă, că a ucis-o pe copilă pentru că era prea agitată şi voia să se joace. La crimă, a asistat şi fratele ei mai mic. 

Ororile ar fi avut loc în timp ce mama fetiţei era la maternitate şi năstea un alt copil. Ca să scape de cadavru, bărbatul a dus trupul pe un câmp, unde l-ar fi incendiat. 

Bărbatul le-a dat detalii anchetatorilor despre ziua crimei

Bărbatul de 23 de ani din Arad care a ucis-o pe fetiţa de patru ani a concubinei sale le-a povestit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care a fost firului evenimentelor ce a dus la crima odioasă. El a declarat că a lovit-o pe copilă, care fusese diagnosticată cu autism, aceasta lovindu-se cu capul de peretele din holul apartamentului, apoi de gresie şi a decedat. I-a pus trupul într-un cearşaf, apoi într-un geamantan, l-a luat de mână pe frăţiorul fetei, Oscar, apoi s-au dus lângă cimitirul din cartierul Bujac unde a incendiat corpul copilei. În acest timp, băiatul aştepta pe o piatră, la 5-10 metri, şi se uita pe telefon la desene animate. În urma recunoaşterii faptelor, bărbatul a solicitat reducerea pedepsei pe care urmează să o primească pentru faptele sale.

În referatul prin care au propus arestarea preventivă a bărbatului de 23 de ani, din Arad, procurorii au arătat că fetiţa de patru ani, Antonia, a murit în 26 octombrie. "În data de 26.10.2021, sus-numitul i-a aplicat lovituri repetate cu sau de corpuri dure victimei minore Oancea Antonia, în vârstă de 4 ani şi 3 luni, cauzându-i un traumatism cranio-cerebral acut închis cu hematom subdural, leziuni care i-au provocat decesul. Ulterior, acesta a transportat cadavrul cu un geamantan tip troler, în zona unui drum agricol, situat în apropierea cimitirului din cartierul Bujac din municipiul Arad, unde l-a şi incendiat, pentru a nu fi descoperit sau identificat de către organele de poliţie. Iniţial inculpatul Crişan Florin Beniamin nu a recunoscut săvârşirea faptelor”, se arată în document.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Criminalul fetiţei din Arad, dus la reconstituire. Ultimele clipe din viaţa Antoniei vor fi dezvăluite