Antena Meniu Search
x

Criminalul Ionel Lepa a povestit cum a reuşit să se ascundă de poliţişti mai bine de 36 de ore (Video)

Ionel Marcel Lepa, interlopul care l-a împuşcat mortal pe agentul Cristian Amarei la Recaş, a fost prins în această dimineaţă, după ce a reuşit să se ascundă de poliţişti mai bine de 36 de ore.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.06.2019, 11:47

Ionel Lepa avea pistolul la brâu când a fost luat pe sus de luptătorii SIAS
Criminalul Ionel Lepa a povestit cum a reuşit să se ascundă de poliţişti mai bine de 36 de ore - Observator.tv

Ionel Marcel Lepa, interlopul care l-a împuşcat mortal pe agentul Cristian Amarei la Recaş, a fost prins în această dimineaţă, după ce a reuşit să se ascundă de poliţişti mai bine de 36 de ore.

Criminalul Ionel Lepa a fost prins în urma unei operaţiuni spectaculoase, în casa prietenului său din Remetea Mare, acolo unde ieri au descins poliţiştii şi au găsit urme de sânge.

El le-a spus anchetatorilor că a venit la Remetea Mare pe rambleul căii ferate și că, la un moment dat, s-a dezbrăcat și a aruncat tricoul roșu și pantalonii undeva pe câmp.

Într-adevăr, după intervenţia în forţă în casa unde se adăpostea criminalul, polițiștii au găsit hainele lui Lepa în apropierea căii ferate.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Criminalul a fost prins într-o casă din Remetea Mare

Ionel Lepa nu a zăbovit mult în casa amicului său. Peste zi, ucigaşul poliţistului Cristian Amariei s-a ascuns undeva, pe câmp. A revenit, însă, noaptea trecută, în jur de ora 2:00.

Polițiștii care l-au filat au anunțat Trupele Speciale care au plecat spre locație. Individul a intrat în casă, a mers la baie, moment în care mascații au întrat peste el și l-au încătușat.

Ionel Lepa avea pistolul la brâu când a fost luat pe sus de luptătorii SIAS, fiind pregătit să ucidă din nou pentru a nu fi prins. Din fericire, anchetatorii au reuşit să-l prindă pe criminalul Ionel Lepa fără să tragă vreun foc de armă.

Ionel Marcel Lepa nu era singur în casă în momentul în care a fost capturat. Alături de el, era un tânăr, prietenul acestuia, care la această oră este audiat de anchetatori. 

Prietenul criminalului neagă că l-ar fi ascuns pe Lepa

Prietenul criminalului a declarat că nu are nicio vină, că nu l-a ascuns pe Lepa de poliţişti.

Când a venit acasă, în jur de ora 4.00 dimineaţa, l-a găsit pe Lepa întins. L-a întrebat dacă are arma la el, iar asasinul i-a spus că da şi să tacă din gură.

Ionel Marcel Lepa a fost preluat de la Remetea Mare şi dus, sub escortă, la Spitalul Municipal din Timişoara, criminalul având mai multe plăgi împuşcate. 

Ovidiu Bulacu, medic chirurg Spitalul Municipal Timişoara, a declarat că Lepa este stabil, rănile provocate de cele două proiectile neafectând vasele şi i-a fost pusă viaţa în pericol.

Ambele gloanţe au penetrat, unul mâna, altul toracele, fără a avea însă, "orificii de ieşire". Protectilele au fost recuperate şi urmează să se facă expertiză balistică.

După ce va primi îngrijirile medicale necesare, bărbatul va fi audiat de poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Criminalul Ionel Lepa a povestit cum a reuşit să se ascundă de poliţişti mai bine de 36 de ore (Video)