Antena Meniu Search
x

Cristi Borcea află mâine dacă iese din puşcărie

Emoţiile lui Cristian Borcea se prelungesc până mâine, când fostul acţionar de la Dinamo va afla dacă iese din închisoare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.09.2019, 15:20

Cristi Borcea află miercuri dacă iese din puşcărie - Hepta

Emoţiile lui Cristian Borcea se prelungesc până mâine, când fostul acţionar de la Dinamo va afla dacă iese din închisoare.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 din Capitală se vor pronunţa miercuri, 11 septembrie, privind cererea de eliberare condiţionată a fostului finanțator al Dinamo București.

Astăzi, Cristian Borcea i-a rugat pe judecători să aprobe eliberarea sa.

El le-a spus magistraţilor că a muncit tot timpul și a participat la toate cursurile, programele și activitățile la care s-a putut, chiar și când era în carantină.

Borcea a luat 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale din Constanţa

Cristi Borcea a fost condamnat, pe 8 februarie, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța și Mamaia, sub acuzația că a prejudiciat statul român cu aproximativ 28 de milioane de euro.

Fostul acționar dinamovist s-a întors după gratii la doar șapte luni după ce fusese eliberat condiționat, pentru că executase patru ani și patru luni din pedeapsa de șase ani și patru luni primită în Dosarul Transferurilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cristi Borcea află mâine dacă iese din puşcărie