Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cristi Borcea, ELIBERAT CONDIŢIONAT! Le-a povestit magistraţilor că-şi regretă faptele şi s-a îndreptat: "Am 7 copii acasă"

Cererea de eliberare din închisoare a lui Cristi Borcea s-a judecat pozitiv pentru omul de afaceri, magistraţii hotărând că Borcea poate fi eliberat condiţionat

de Redactia Observator

la 04.10.2017 , 15:53

Cristi Borcea, ELIBERAT CONDIŢIONAT! Le-a povestit magistraţilor că-şi regretă faptele şi s-a îndreptat: "Am 7 copii acasă"

Cererea de eliberare din închisoare a lui Cristi Borcea s-a judecat pozitiv pentru omul de afaceri, magistraţii hotărând că Borcea poate fi eliberat condiţionat.

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat BORCEA CRISTIAN. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 429/2014 emis de Tribunalul Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 238/2012. Pune în vedere condamnatului dispoziţiile art. 104 Cod penal, privind revocarea liberării condiţionate. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Măsura dispusă se comunică Administraţiei locului de deţinere a inculpatului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică  azi, 4.10.2017", se arată în documentul oficial.

În faţa magistraţilor de la Judecătoria sectorului 4, avocatul a argumentat că Borcea chiar a spălat podele în spatele gratiilor, consideră că a adus dovezi de reintegrare, a efectuat muncă în folosul comunităţii şi regreta ceea ce a facut, mai ales ca a expus cei 7 copii la acest scandal public.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Cristi Borcea, ELIBERAT CONDIŢIONAT! Le-a povestit magistraţilor că-şi regretă faptele şi s-a îndreptat: "Am 7 copii acasă"