Antena Meniu Search
x

Cristian Borcea e din nou un om liber. Fostul finanţator al echipei Dinamo a ieșit cu 2 ani mai repede din închisoare

Cristian Borcea e din nou un om liber. Fostul finanţator al echipei Dinamo a ieșit cu doi ani mai repede din închisoare. Cu zâmbetul pe buze, fostul finanţator al echipei Dinamo şi-a îmbrăţişat iubita când a ieşit din penitenciarul Jilava.

Vezi și

Cristian Borcea e din nou un om liber. Fostul finanţator al echipei Dinamo a ieșit cu doi ani mai repede din închisoare. Cu zâmbetul pe buze, fostul finanţator al echipei Dinamo şi-a îmbrăţişat iubita când a ieşit din penitenciarul Jilava.

Surse apropiate familiei spun că nu va trece mult timp până când Valentina Pelinel va fi, în sfârşit, mireasa lui. Cererea în căsătorie ar putea să aibă loc chiar în această seară - la o petrecere organizată de Cristian Borcea într-un club din Capitală.

Iar Valentina Pelinel a sărit fără ezitare în braţele alesului inimii ei. 

Atât fotomodelul, cât şi fostul finanţator al echipei Dinamo, au numărat fiecare zi în care au fost despărţiţi de gardul cu sârmă ghimpată al închisorii.

Deşi omul de afaceri a stat patru ani şi trei luni în spatele gratiilor, familia lui a continuat să se mărească graţie vizitelor pe care le-a primit în camera matrimonială a penitenciarului.

Acum, poate să plece în sfârşit acasă, unde îl aşteaptă şapte copii, iar omul de afaceri vrea să recupereze timpul pierdut departe de ei. 

Cu lacrimi în ochi, omul de afaceri le-a povestit şi judecătorilor că îi e dor de copiii lui. În trei rânduri. Şi tot de trei ori, magistraţii i-au respins cererea de eliberare condiţionată.

"Cristian Borcea a încălcat legea fără a-şi lua în considerare câtuşi de puţin copiii. Şi-a asumat imposibilitatea prezenţei în viaţa unora dintre copiii concepuţi şi născuţi în timp ce era în spatele gratiilor", se arată în motivarea judecătorilor.

A patra cerere a fost însă cu noroc, iar la instanţă a venit şi Patrick, fiul cel mare al omului de afaceri. Problemele sunt însă departe de final pentru Cristian Borcea.

Cristian Borcea: "Trebuie să merg cel puţin o lună de zile la psihiatrie. Am ajuns la patru medicamente psihotrope pe seară."

Gigi Becali: "Pleacă la clinică în străinătate trei luni să facă anumite tratamente şi analize, să vadă dacă mai are capul întreg."

Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor alături de Ioan şi Victor Becali, George Copos, Gică Popescu, Mihai Stoica, Gigi Neţoiu şi Jean Pădureanu. În acest dosar, toţi ceilalţi au fost eliberaţi condiţionat, iar Jean Pădureanu a decedat după ce a ieşit din penitenciar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cristian Borcea e din nou un om liber. Fostul finanţator al echipei Dinamo a ieșit cu 2 ani mai repede din închisoare