Antena Meniu Search
x

Cristian Borcea, eliberat din puşcărie: "A fost o perioadă foarte grea, n-aş fi reuşit fără Valentina"

Magistraţii Tribunalului Ilfov au dispus eliberarera condiţionată a fostului acţionar al Dinamo Cristian Borcea. El a fost aşteptat la ieşirea din penitenciar de iubirea sa, Valentina Pelinel, prieteni, susţinători şi presă.

Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare
Cristian Borcea a dat declaraţii la ieşirea din puşcărie - Observator.tv

Magistraţii Tribunalului Ilfov au dispus eliberarera condiţionată a fostului acţionar al Dinamo Cristian Borcea. El a fost aşteptat la ieşirea din penitenciar de iubirea sa, Valentina Pelinel, prieteni, susţinători şi presă.

"Vorbesc cu voi imediat, stati sa-mi caut iubirea. A fost o perioada foarte grea, dacă nu aş fi avut familia şi în primul rând pe Valentina. Cel mai greu mi-a fost departe de copii. Au fost 4 ani si 3 luni de sacrificii, o sa aflati la momentul potrivit. Au fost niste ani grei, trebuie sa merg cel putin o luna la psihiatrie, sa nu credeti ca o perioada asa lunga nu lasa urma. Am ajuns la 4 medicamente psihotropice. Incep sa apreciezi oamenii de langa tine sa petreci mai mult cu oamenii in momentele grele si fiecare zi pe care o traiesti e ca si cum ar fi ultima..nu pot sa discut acum...Acum nu vreau sa ma gandesc decat la a merge la doctor şi la a face teste. Să nu credeti ca e usor", a precizat Cristi Borcea.

Magistraţii au admis contestaţia acestuia la sentinţa din luna mai a Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti, care a respins cererea.

”În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 2 lit. a) Cod procedură penală admite contestaţia formulată de contestatorul - petent Borcea Cristian împotriva sentinţei penale nr. 1324 din data de 02.05.2018 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul penal nr. 8622/4/2018. Desfiinţează sentinţa atacată şi, rejudecând cauza: În temeiul art. 587 alin. 1 Cpp raportat la art. 59 C.pen.1969 şi cu aplicarea art. 5 NCP admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul - condamnat Borcea Cristian. Dispune liberarea condiţionată a petentului - condamnat de sub puterea MEPI nr. 429/2014 emis de Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală în baza sentinţei penale nr. 238/2012. Pune în vedere petentului dispoziţiile art. 61 din Vechiul Cod penal privind revocarea liberării condiţionate. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, au dispus magistraţii. 

Sentinţa este definitivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cristian Borcea, eliberat din puşcărie: "A fost o perioadă foarte grea, n-aş fi reuşit fără Valentina"