Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cristian Predoi, un motociclist experimentat din România, a murit într-un accident la Șaru Dornei, în Suceava

Cristian Predoi, un motociclist experimentat din România a murit într-un accident cumplit produs vineri după-amiază pe drumul județean din Șaru Dornei, Suceava. Inițial, motociclistul a fost găsit de echipajul de pe ambulanță conștient și cooperant, dar ulterior, în drum spre spital, starea lui s-a agravat și a murit.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.07.2021, 18:23

Din primele date rezultă că motociclistul a pierdut controlul într-o curbă, pe carosabilul umed, intrând într-o mașină și apoi fiind proiectat într-un gard. Accidentul s-a produs în jurul orei 15.00. La volanul mașinii se afla o femeie de 26 de ani care a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cristian Predoi făcuse recent o călătorie în Alpi, cu o motocicletă BMW R18

Cristian Predoi avea 33 de ani și era din Otopeni. Tânărul era într-o cursă cu motorul prin țară. Cu câteva ore înainte de accidentul mortal, el a postat o fotografie pe contul de Facebook și un mesaj în care anunța că va posta curând imagini din aventurile sale pe motocicletă. Într-o altă postare, Cristi Predoi amintea de o călătorie spectaculoasă cu motocicleta sa BMW R18 în Alpi. Numeroase mesaje de condoleanțe au inundat pagina lui de Facebook.

”R. I. P... Te-ai dus prea repede. O sa ne lipsească poveștile tale de pe motoare”.

”Nu pot sa cred, azi am văzut postarea asta și acum am aflat că a murit, deci e ireal, nu-mi vine să cred, sper, Doamne, sa fie cea mai urată gluma, dacă nu, Doamne fereste, Dumnezeu să-l ierte”

”Asfalt uscat spre cer prietene. Lași în urma ta un mare gol. Îți vom revedea clipurile pe youtube și ne vom aminti de tine, om bun!”.

Cristian Predoi era pasionat de motoare și creatorul pemotoare.ro. De asemenea, era patron al unei firme de profil, cu numeroase aparții pe la posturi tv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cristian Predoi, un motociclist experimentat din România, a murit într-un accident la Șaru Dornei, în Suceava