Antena Meniu Search
x

Celebrul comentator sportiv Cristian Ţopescu, în stare gravă la spital, la Terapie Intensivă

Fostul comentator sportiv, Cristian Ţopescu a fost internat în urmă cu doar câteva ore, în regim de urgenţă la Spitalul Elias din Capitală.

Vezi și

Fostul comentator sportiv, Cristian Ţopescu a fost internat în urmă cu doar câteva ore, în regim de urgenţă la Spitalul Elias din Capitală.

Medicii de la Spitalul Elias transmit că celebrul comentator sportiv Cristian Ţopescu este internat la terapie intensivă, în stare gravă, dar nu este intubat.

Cristian Ţopescu este conştient, dar cooperează greu cu personalul medical, iar doctorii se chinuie acum să îi stabilizeze criza diabetică din cauza căruia a şi ajuns la Urgenţe. Pe lângă diabet pacientul suferă de mai multe afecţiuni cronice.

Cristian Ţopescu are 81 de ani şi este cunoscut publicului, în special pentru cariera sa de comentator sportiv. A adunat peste 5 mii de transmisiuni live, a comentat la televiziunea naţională 13 ediţii ale Jocurilor Olimpice, dar şi Cupe Mondiale de fotbal sau Campionate Europene.

Dincolo de cariera sa de comentator, Cristian Ţopescu a fost reporter sportiv, realizator de emisiuni şi politician. Anul trecut, a primit din partea preşedintelui Klaus Iohannis ordinul Steaua României. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Celebrul comentator sportiv Cristian Ţopescu, în stare gravă la spital, la Terapie Intensivă