Antena Meniu Search
x

O femeie din Galaţi s-a sinucis cu otravă într-un hotel din Constanţa: 'Cei mai buni dintre noi pleacă'

Cristina Iofcea, o femeie din Galaţi, şi-a pus capăt zilelor, seara trecută, într-un hotel din Constanţa.

Cristina Iofcea, o femeie din Galaţi, şi-a pus capăt zilelor, seara trecută, într-un hotel din Constanţa.

Totul a început ieri dimineaţă, atunci când o prietenă a femeii a postat un anunţ disperat pe Facebook, semnalând dispariţia femeii.

Cristina Iofcea era prietena unui medic de familie din Galaţi, care purta acelaşi nume.

Femeia era dată dispărută din data de 29 ianuarie, atunci când a plecat din Galaţi cu un autoturism Fiat Doblo, culmea, care aparţine chiar medicului de familie.

Pe acelaşi subiect

"Prietena mea ( Iofcea Cristina) este dispărută din data de 29.01.2018 ....va rog frumos dacă cineva are informații despre ea ... sau mașina cu care a plecat un Fiat Doblo GL-08-BED culoare roșie", a scris prietena Cristinei pe Facebook.

Medicul Cristina Iofcea din Galati s-a sinucis intr-un hotel din Constanta

Seara trecută, Cristina Iofcea a fost găsită fără suflare, în camera unui hotel de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanţa.

Lângă trupul neînsufleţit al femeii, poliţiştii criminalişti au găsit o sticlă în care se afla un lichid roz, cel mai probabil antigel.

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea unei necropsii, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

După aflarea teribilei veşti, mulţi dintre prietenii Cristinei Iofcea au postat mesaje de adio pe reţelele de socializare.

"Cei mai buni dintre noi pleacă. A fost una din puținele persoane de care îmi voi aduce aminte cu mare respect. Un OM! Sunt devastată!", "O persoană minunată și plină de viață... Dumnezeu să o ierte și să îi odihnească sufletul", sunt doar câteva dintre mesajele celor ce au cunoscut-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » O femeie din Galaţi s-a sinucis cu otravă într-un hotel din Constanţa: 'Cei mai buni dintre noi pleacă'