Antena Meniu Search
x

Cristina Țopescu a murit, la vârsta de 59 de ani

Cristina Țopescu a murit, au anunțat surse apropiate familiei, duminică seară. Fiica celebrului comentator sportiv avea 59 de ani.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 13.01.2020, 01:43

Cristina Țopescu într-o fotografie de pe Facebook
Cristina Țopescu a murit duminică seară, la vârsta de 59 de ani - Facebook/Cristina Topescu

Cristina Țopescu a murit, au anunțat surse apropiate familiei, duminică seară. Fiica celebrului comentator sportiv avea 59 de ani.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit duminică seară, în locuința ei. Echipajul de la ambulanță nu a putut face însă nimic pentru a o salva.

Vecinii spun că nu au mai văzut-o de aproximativ 3 săptămâni. Pe rețelele de socializare, de asemenea, fosta realizatoare tv nu a fost activă în ultimele zile. Ultima sa postare e datată de Crăciun.

Ce spun anchetatorii

Conform Ministrului de Interne Marcel Vela, o vecină a sunat la 112. Femeia s-a alarmat după ce a văzut un câine mort la locuința Cristinei Țopescu și, de asemenea, a spus că a observat că mașina ei e nemișcată de câteva săptămâni. Echipajul de la Ambulanță a ajuns la locuința ei dintr-un complex rezidențial din Comuna Tunari.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, spun surse din anchetă. Pe trupul neînsuflețit nu există urme de violență, cel puțin vizibile. Din primele evaluări, polițiștii nu exclud varianta ca fosta realizatoare tv să fi murit în somn.

Apelul la ambulanță

Conform unor surse medicale, ambulanța a fost alertată la ora 21.39. Echipajul trimis în misiune a confirmat că a găsit trupul decedat al unei femei. Aceleași surse spun că echipajul nu a putut să o recunoască pe Cristina Țopescu, decesul, probabil, survenind de mai multe zile.

Doi câini, găsiți morți în locuință

În locuința Cristinei Țopescu au fost găsiți și doi câini morți. Alți patru câini care erau ai fostei realizatoare tv erau în viață, spun surse din anchetă.

Cristina Țopescu era, de altfel, cunoscută ca o mare iubitoare de animale. Aceleași surse spun că anchetatorii iau în calcul varianta ca ea să fi murit de mai multe zile, iar câinii au suferit de foame.

Poliția confirmă moartea Cristinei Țopescu

”În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări,  polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, au transmis polițiștii într-un comunicat.

Ce spun colegii de serviciu

Cristina Țopescu lucra la Ministerul Sănătății, era cosilier. Conform colegilor săi, ultima dată când a venit la serviciu a fost pe 20 decembrie. Atunci, a avut o ședință cu cei din departamentul comunicare, unde, de altfel, și ea lucra. Colegii spun că, în acea zi, părea în formă și era veselă.

De asemenea, Cristina Țopescu a avut și o emisiune, la postul tv Canal 33. Ultima emisiune a fost pe 17 decembrie 2019, când i-a avut ca invitați pe Vlad Voiculescu și Mihaela Miroiu. Într-o postare pe Facebook, fondatorul Canal 33, Alexandru Răducanu, spune că a văzut-o ultima oară pe fosta realizatoare în a doua zi de Crăciun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform unor surse, Cristina Țopescu urma să aibă emisiune și pe 7 ianuarie 2020. Colegii săi au venit la muncă, dar nu ar fi reușit să afle nimic de ea. 

Apariție publică pe 22 decembrie

Cristina Țopescu a participat și la ceremoniile dedicate celor 30 de ani de la Revoluția Română. Pe 22 decembrie, ea a citit numele a 50 de eroi revoluționari, la ceremonia din fața fostului Comitet Central, sediul actualului Minister al Afacerilor Interne.

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut în Oradea, pe 4 iulie 1960, fiind primul copil al comentatorului sportiv Cristian Țopescu. A studiat la Facultatea de Limbi Străine, secția Engleză - Italiană. Cu puțin timp înainte de Revoluție, în septembrie 1989, ea a avut o tentativă eșuată de a fugi din România, pentru a ajunge în Germania, la mama sa.

În anii 90, Cristina Țopescu și-a construit o carieră în televiziune. A fost prezentator la Prima TV, unde a lucrat mai bine de un deceniu. Ulterior, a fost realizator tv la Antena 3. În 2013, a intrat și în politică, după ce s-a înscris în PSD. 

În ultimele luni, Cristina Țopescu lucra la Ministerul Sănătății, fiind consilier pe probleme de comunicare. În paralel, colabora și cu Canal 33 pentru emisiunea Interviuri (Ne)convenționale. Tatăl său, Cristian Țopescu, a murit pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. Cristina Țopescu mai avea doi frați, Sebastian și Cristian. Mama sa e stabilită, în continuare, în Germania. 

- Acest articol a fost actualizat -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cristina Țopescu a murit, la vârsta de 59 de ani