Antena Meniu Search
x

Video Cruzime extremă la Galaţi. Momentul în care un câine este călcat de şoferul unei maşini de la pompe funebre

Un moment de o cruzime extremă a fost surprins de camerele de supraveghere de pe o stradă din Galaţi. Şoferul unei maşini de la o firmă de pompe funebre a fost filmat în timp ce calcă un căţel aflat pe şosea.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 29.07.2022, 10:43

Vezi și
  • Imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional!

Totul s-a întâmplat joi în jurul orei 12:00, în zona parcului CFR din oraş. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum şoferul trece direct peste patrupedul care se află pe şosea, fără a încerca să îl evite. 

Câine călcat de maşina de la pompe funebre

Mai mulţi oameni care treceau în acel moment prin zonă au luat câinele şi l-au dus la un cabinet veterinar din apropiere, acolo unde animalul a fost operat de către medicii veterinari.

Poliţiştii s-au autosesizat, în urma pariţiei imaginilor pe reţelele de socializare şi au deschis un dosar penal pentru rănirea animalului. Cercetările continuă, oamenii legii încercând acum s îl identifice pe bărbatul care se afla la volanul maşinii.

"În urma apariției în spațiul public,  pe un site de socializare,  a unei filmări în care se observă un autovehicul care calcă un cățel aflat pe partea carosabilă,  polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au autosesizat, întocmind dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor, și efectuează cercetări pentru identificarea persoanei aflate la volan", transmite IPJ Galaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cruzime extremă la Galaţi. Momentul în care un câine este călcat de şoferul unei maşini de la pompe funebre