Antena Meniu Search
x

Cu cagulă pe cap şi înarmat cu un cuţit, un bărbat a jefuit o benzinărie din Brăila. A furat 10.000 de lei şi s-a făcut nevăzut

Un bărbat cu cagulă și cuțit a jefuit o benzinărie din Brăila. Hoţul a reușit să fugă cu 10.000 de lei, dar este căutat de poliţişti. 

de Redactia Observator

la 20.03.2023, 13:50

Un bărbat cu cagulă și cuțit a jefuit o stație de carburanți din Brăila - Arhivă

Potrivit Poliției, incidentul a avut loc duminică seara, la o stație de carburanți de lângă stațiunea Lacu Sărat. O femeie, care lucrează la stația menționată a sunat la 112 pentru a anunța jaful.

„La data de 19 martie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, angajat al unei stații de carburanți din proximitatea stațiunii Lacu Sărat, cu privire la faptul că o persoană ce purta cagulă pe față, ar fi amenințat-o cu un cuțit, solicitându-i banii din casă”, au explicat polițiștii, potrivit Mediafax.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul a sustras aproximativ 10.000 de lei.

În prezent „polițiștii efectuează activități pentru identificarea și depistarea persoanei vinovate de săvârșirea faptei în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cu cagulă pe cap şi înarmat cu un cuţit, un bărbat a jefuit o benzinărie din Brăila. A furat 10.000 de lei şi s-a făcut nevăzut