Antena Meniu Search
x

Video Cu sicriul pe uliţa din sat: Şi-a ucis unchiul, după care l-a cărat până la preotul din sat ca să îl îngroape. Crimă şocantă în Vaslui

Tupeu fără limită pentru un bărbat din comuna vasluiană Micleşti. Şi-a ucis unchiul de 83 de ani, după care l-a pus într-un sicriu, l-a urcat într-un utilaj agricol și a plecat cu el spre casa preotului din localitate. Spera ca bărbatul va fi înmormântat repede şi astfel crima va fi ascunsă.

de Monica Palade

la 19.09.2023, 14:54

Vezi și

Mai mulţi tineri au surprins momentul când vasluianul se plimba cu sicriul pe uliţa din sat şi au postat imaginile pe reţelele de socializare.

S-a plimbat cu mortul pe uliţa din sat

Bărbatul de 67 de ani locuia cu iubita sa, având curtea comună cu bătrânul. Într-un moment de furie l-a strâns de gât pe pensionar. Când şi-a dat seama ce a făcut, a pus repede la cale un plan şi s-a grăbit să îşi ascundă urmele. Ajuns la casa preotului, agresorul i-a cerut să îl îngroape pe bătrân, susţinând că acesta a murit brusc.

Evident, fără un certificat medico-legal, preotul din sat a refuzat să îl înmormânteze. Au fost anunţaţi poliţiştii şi astfel s-a aflat adevărul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului. Ulterior, s-a constatat că bărbatul a fost ucis.

Nepotul a fost reţinut, iar ulterior arestat pentru 30 de zile. Cercetările continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Cu sicriul pe uliţa din sat: Şi-a ucis unchiul, după care l-a cărat până la preotul din sat ca să îl îngroape. Crimă şocantă în Vaslui