Antena Meniu Search
x

Video Cultură de cannabis într-un solar de 1000 m pătraţi din Vrancea. Patru persoane au fost reținute

Descoperire impresionantă făcută de poliţiştii judeţului Vrancea în urma unor percheziţii domiciliare. Două persoane ar fi înfinţat şi întreţinut o cultură de cannabis într-un solar de o mie de metri pătraţi, iar alţi doi inculpaţi îi ajutau în vânzarea drogurilor. 

de Redactia Observator

la 22.10.2022, 09:25

Vezi și

Două persoane ar fi înfinţat şi întreţinut o cultură de cannabis într-un solar de o mie de metri pătraţi, iar alţi doi inculpaţi îi ajutau în vânzarea drogurilor. Poliţiştii au găsit în hala destinată culturii urmele plantaţiei anterioare: aproape 7 mii de ghivece de diferite dimensiuni, un tocător electric, maşină de vidat, precum şi un sistem de irigare performant. Poliţiştii au confiscat aproximativ 50 de kilograme de cannabis, dar şi 70 de mii de euro, bani obţinuţi, cel mai probabil, din vânzarea drogurilor.

Cei 4 inculpaţi au fost reţinuţi ieri pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Cultură de cannabis într-un solar de 1000 m pătraţi din Vrancea. Patru persoane au fost reținute