Antena Meniu Search
x

Cum a ajuns o femeie din Bihor să fie dată în urmărire naţională după ce a cumpărat ceapă: "ţeapă" de 120.000 de euro

O femeie din Bihor este pe lista celor mai căutate persoane din România după ce a cumpărat ceapă în valoare de peste 120.000 de euro, dar nu a plătit nici măcar o factură.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 15:54

Cum a ajuns o femeie din Bihor să fie dată în urmărire naţională după ce a cumpărat ceapă: "ţeapă" de 120.000 de euro
- Poliţia Română

Potrivit bihon.ro, Adriana Ana Buda are 33 de ani, este din localitatea bihoreană Calea Mare şi a fost dată în urmărire naţională după ce nu a fost găsită pentru a executa o pedeapsă de doi ani de închisoare. Femeia a fost condamnată în 2021 în Polonia pentru înşelăciune după ce a cumpărat ceapă în valoare de 123.000 de euro.

Potrivit poliţiei din Polonia, în două perioade din 2015, o firmă înregistrată pe numele bihorencei a cumpărat ceapă de la două centre en-gros în valoare de 123.000 de euro, dar nu a achitat niciuna din cele aproape 30 de facturi emise. În cursul acestui an, autorităţile poloneze au cerut strămutarea sentinţei în România, cu alte cuvinte să execute pedeapsa într-un penitenciar din România. Doar că femeia este deocamdată de negăsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cum a ajuns o femeie din Bihor să fie dată în urmărire naţională după ce a cumpărat ceapă: "ţeapă" de 120.000 de euro