Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum a fost prins în capcană un pedofil de 38 de ani. Un tânăr din Deva l-a demascat după câteva discuţii purtate pe reţelele sociale

Internetul este plin de prădători... un mesaj pe care părinţii copiilor şi adolescenţilor trebuie să îl înţeleagă atunci când le permit să aibă conturi de socializare. Un astfel de prădător a fost prins de poliţiştii hunedoreni cu ajutorul unui voluntar. Individul reţinut are 38 de ani şi ar fi vrut să întreţină raporturi sexuale cu o copilă de doar 14 ani. 

de Iulia Pop

la 30.07.2024 , 14:19

Voluntarul de 20 de ani din Deva şi-a făcut un profil fals pe reţelele de socializare. S-a dat drept o adolescentă de 14 ani şi nu a durat mult până când a fost contactat de un bărbat de 38 de ani, care aproape imediat i-a propus să întreţină relaţii sexuale.

Cu probe clare, şi anume capturi de ecran după discuţiile purtate, tânărul a mers mai departe la Poliţia municipiului Deva, iar oamenii legii au intrat pe fir. În cele din urmă au reuşit să dea de individul din comuna Rădăuţi-Prut, judeţul Botoşani. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru racolare a minorilor în scopuri sexuale.

Vezi și
Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Cum a fost prins în capcană un pedofil de 38 de ani. Un tânăr din Deva l-a demascat după câteva discuţii purtate pe reţelele sociale