Antena Meniu Search
x

Cum a reuşit un şofer de BMW să fie amendat de trei ori într-un kilometru de acelaşi echipaj de Poliţie Rutieră

Un şofer a reuşit performanţa de a fi amendat de trei ori într-un kilometru de acelaşi echipaj de Poliţie Rutieră.

Cum a reuşit un şofer de BMW să fie amendat de trei ori într-un kilometru de acelaşi echipaj de Poliţie Rutieră

Un şofer a reuşit performanţa de a fi amendat de trei ori într-un kilometru de acelaşi echipaj de Poliţie Rutieră.

După ce a făcut mii de kilometri, şoferul român de TIR a venit pentru câteva zile acasă. În timp ce conducea autoturismul său BMW, de la Pojogeni spre Târgu-Cărbunești, acesta a fost surprins de un echipaj de la Rutieră, format din agenții Bogdan Lăcătușu și Nicușor Manole, în timp ce circula cu o viteză de 91 km/oră.

Conducătorul auto a primit o amendă de 1.300 de lei și și-a continuat deplasarea, însă susține el, după câteva sute de metri, a fost tras din nou pe dreapta de același echipaj, care întorsese mașina și a pornit pe urmele sale. Atunci, șoferul ar fi fost înregistrat cu o viteză de aproximativ 70 km/oră, în localitate.

A trei amendă a venit după alte câteva sute de metri atunci când a fost tras pe dreapta şi amendat pentru că vorbea la telefon.

"Sunt șofer de TIR. Am călătorit și călătoresc în toată Europa, dar ceea ce mi s-a întâmplat acasă, la Târgu-Cărbunești, nu există pe pământ. De aceea am și contestat în instanță toate cele trei amenzi. Prima amendă am luat-o între localități, eram la ieșire din Pojogeni, pe curba care duce la Târgu-Cărbunești. M-au amendat de trei ori, în zece minute, pe o distanță de un kilometru. A treia oară, după două amenzi de câte 1300 de lei, când am observat că mi se face un abuz, am sunat la 112 și au venit trei polițiști de la Târgu-Jiu. Mi s-a luat o declarație, nu am primit amendă că am sunat la 112, deci a fost un apel întemeiat. Am făcut și plângere la Parchet pentru abuz. Consider că este un abuz", a declarat șoferul din Târgu-Cărbunești, pentru Gorj Domino.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cum a reuşit un şofer de BMW să fie amendat de trei ori într-un kilometru de acelaşi echipaj de Poliţie Rutieră