Antena Meniu Search
x

Cum arată apartamentul de două milioane de euro scos la vânzare în Cluj. Cu aceeaşi bani, poţi cumpăra două castele în Austria sau patru în Ungaria | GALERIE FOTO

Clujul e pe primul loc în topul celor mai scumpe oraşe din România, iar un anunţ postat de o agenţie imobiliară dovedeşte din plin acest lucru. Un apartament de lux, un veritabil penthouse, a fost scos la vânzare pentru două milioane de euro.

De Redactia Observator la 16.09.2021, 22:19

Apartamentul se află la etajul 13 al unei clădiri mixte, în care se regăsesc birouri şi apartamente. Potrivit imobiliare.ro, apartamentul costă două milioane de euro, plus TVA. Cu alte cuvinte, preţul unui metru pătrat este de 5.000 de euro, asta în condiţiile în care preţul mediu în Cluj este de 2.000 de euro pe metrul pătrat. În schimb, agenţia imobiliară promite viitorului cumpărător că nu va fi nevoit să mai plătească comision.

"Companie, vinde apartament unicat, tip penthouse, de lux, situat la nivelul 13, în centrul municipiului Cluj-Napoca, cu suprafaţă utilă aprox. 400 mp, ultrafinisat (parchet din lemn de tek, gresie faianţă Italia, granit etc.), vedere panoramică deosebită, 3 liviguri, 10 dormitoare, 6 băi, 2 bucătării, şi având posibilităţi multiple de compartimentare. Pret 2 milioane de euro + TVA", este anunţul postat pe site-ul imobiliare.ro.

Poţi cumpăra două castele în Austria sau patru în Ungaria

Suma exorbitantă cerută pentru apartamentul din Cluj poate fi investită în cumpărarea a două castele în Austria. Sau patru în Ungaria. Potrivit site-ului MasterHomes, în Austria poate fi cumpărat un castel scos la vânzare pentru 1.290.000 de euro. Castelul a fost renevat în 1990.

Tot la aceeaşi bani, poţi cumpăra patru castele în Ungaria. Tot pe site-ul MasterHomes, a fost scos la vânzare un castel cu preţul de 555.000 de euro.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cum arată apartamentul de două milioane de euro scos la vânzare în Cluj. Cu aceeaşi bani, poţi cumpăra două castele în Austria sau patru în Ungaria | GALERIE FOTO